Skip to main content Skip to search

Apotek og helse

I Apotek og helseforetak er kundens ve og vel det aller viktigste. Det betyr at de ansatte bør bruke all sin tid til å fokusere på fag. Digital Signage i apoteker og helseforetak kan sørge for å gjøre den operasjonelle driften så effektiv som mulig. Når man i tillegg lager innhold som er relevant for forbrukeren vil det ikke være reklame men informasjon. Vi strekker oss alltid så langt vi kan for å gjøre innholdet på skjermene så relevant som mulig. Når det er tid for forkjølelser er det fint å få påminnelse om at man har nesespray. Digital signage er et verktøy for å kommunisere på kundens premisser.

Vi er der for apotekene og helseforetakene

  • Gjør apotekene synlig i bybildet.
  • Støtter arrangementer, kampanjer eller ny lanseringer
  • Veileder kunder interaktivt
  • Stimulerer til påfyll av nødvendige varer
  • Bidrar til at kundene finner frem til sine varer
  • Bidrar til et inspirerende miljø, som forbedrer kundeopplevelsen.
  • Sikrer konsistent fremstilling av merkevaren.

Utfordring

Apotek har et viktig samfunnoppdrag, og må dermed ikke gå på akkord med faglig råd. Dette gjør at reklamer skal være rådgivende i sin form. De ansatte skal ikke bruke tid på salgsfremmende tiltak bare av økonomiske årsaker, men skal være en rådgiver for kundene. Digital Signage er gode virkemiddel til å få igang en dialog og samtale om dette er riktig produkt for kunden eller ikke.

Krav og behov

Sikkerhethet er viktig i apotek og helseforetak. Det betyr at man må har de strengeste sikkerhetstiltakene som er mulig for at kundedata ikke skal komme på avveie.

Digitale løsninger skal bidra til at apotekere skal få mer og ikke mindre tid til sine kunder.

Løsning

ZetaDisplay (tidligere ProntoTV) har lenge levert løsninger til de fleste av apotekene i Norge og har avtale med en av de store aktørene på verdensbasis. Vi holder fortiden på med utrulling i flere Europeiske land. Vi er også tilknyttet Helsenett som sier noe om sikkerhetskravene vi oppfyller.

Vår løsning gjør det mulig å effektivisere kommunikasjon i apotek på en måte som bidrar til at de ansatte kan bruke tid på det de kan best.

Et utvalg av våre kunder

Apotek 1

ET PRISVINNENDE FLAGGSKIP SOM BLIR LAGT MERKE TIL

Se hvordan Apotek 1 gikk helt til topps i Digital Signage Awards i konkurranse med hele verden.