Skip to main content Skip to search

Kommunikasjonsløsninger for ansatte og gjester

Lei av e-post som aldri blir lest?

Workplace- En samling av digitale løsninger

Sjekk ut hvordan Digital Signage kan bidra til å gjøre din arbeidsplass til et engasjerende sted for dine gjester og ansatte, og hvor man legger til rette for dialog.

Kommuniser med de riktige verktøyene

Workplacecommuncation handler om dialog, hverdagssamtalen, online og skjermer. Det handler ikke bare om den ene plassen å kommunisere, men om en portefølje av verktøy for å komme i dialog med de ansatte og gjester. Mye av kommunikasjonen med de ansatte foregår nå online, og digital signage visker ut skillet mellom online og offline. Selv om bedrifter har all informasjon tilgjengelig online, har man ofte en utfordring med at det ikke blir lest eller er tilgjengelig for personell som ikke jobber foran en datamaskin. Digital signage kan plasseres der hvor folk ferdes, og man sikrer dermed at informasjonen blir lest. Digital signage har nå fått en naturlig plass på knutepunkter og sosiale soner.

Digitale Signage hjelper å gjøre informasjonen tilgjengelig for alle.

Sømløs integrasjon

Mye kan idag automatiseres av informasjon man vil dele med de ansatte. Dette kan være seg innhold man allerede har laget til andre flater, som f.eks intranett, sosiale medier, interne og eksterne nyhetskilder for å nevne noen. ZetaDisplay (tidligere ProntoTV) kan integreres mot alle åpne og interne datakilder som er mulige å få tak i.

Noen eksempler på innholdsfeeds:

  • Instagram/Facebook/LinkedIn/Twitter/osv
  • Facebook for work
  • Nyheter (Video eller tekst/bilde) som TV2, VG/VGTV, NRK mm
  • Vær, aksjer, klokke og dato.

Uttrykk blir til inntrykk

Når kunder og samarbeidspartnere møter deg i din resepsjon, så er dette førsteinntrykket du gir. Vi hjelper deg å fremstå som du vil og med det innholdet som du ønsker. Vi har grafiske designere som får innholdet på skjerm til å stå ut samtidig som det er tro mot deres merkevare.

Underholdning er opplevelse

Det er mye snakk om hvordan man skaper en god kundeopplevelse. Digital Signage kan gjøre en passivt kommunikasjonskanal om til et interaktivt medium. Sensorer som leser bevegelser brukes som triggere for å lage en interaksjon mellom medium og deltagere. Vi jobber med kinect sensorer som kan lese konturer av mennesker og la disse bli en av skjermen. Hvert år har ZetaDisplay (tidligere ProntoTV) en intern julekalender hvor resultatene fra en julequiz fra Kahoot! vises på skjerm.

Vi liker å kalle det at skjermen gir tilbake!

Du er i godt selskap

Bli en del av vårt globale felleskap som har forstått verdien av digitale flater.

Fordeler med digital signage og ZetaDisplay (tidligere ProntoTV)

Det er alle detaljene som utgjør helheten i løsningene vi tilbyr. Ta en titt på hva som gjør Digital Signage effektivt og hva som gjør ZetaDisplay (tidligere ProntoTV) unik.

Les mer om våre tjenester