Skip to main content Skip to search

Magien bak skjermene

Ditt vindu til vår kompetanse er det visuelle og effekten vi etterlater. Vår magi skjer derimot bak skjermen, og dette er måten vi gjør det på:

Thinking beyond the screen – en introduksjon til ZetaDisplay sin verden.

VI ER NORGES STØRSTE OG MEST ERFARNE TOTALLEVERANDØR

Konseptutvikling

Vårt team i knutepunktet mellom teknologi, mennesker og forretning hjelper deg å få nøyaktig den løsningen som du vil ha. Vi vil være din langsiktige partner slik at våre løsninger tåler tidens tann, men også gir deg den wow-faktoren som du ønsker.

Teknisk know-how

Vi setter vår stolthet i å forstå hvordan vi kan utnytte maskinvare til det fulle og lage sømløse integrasjoner inn i våre kunders digitale øko-system. ZetaDisplay er totalleverandør av hardware for Digital Signage og Add-On tjenester. ZetaDisplay samarbeider med ledende leverandører i alle markeder, og kan tilby hardware spesielt tilpasset kundens behov

Installasjon i Norge og Internasjonalt

Vi kan håndtere store internasjonale kunder gjennom våre åtte kontorer fordelt på seks Europeiske land. Vi har også et stort nettverk av samarbeidspartnere som gjør at vi kan gjennomføre og drifte installasjoner i over 50 land.

Alltid på

Det er viktig for oss å levere gode og stabile løsninger til våre kunder, men enda viktigere er det at eventuelle problemer som dukker opp blir løst på en rask og tilfredsstillende måte.

Du er alltid trygg hos oss. Vi overvåker våre installasjoner 24/7 og vi sikrer at du har innhold på dine skjermer selv om din lokasjon skulle være offline.

Brukervennlig styring av skjermene

ZetaDisplay sin egenutviklede programvare Engage+ gjør det enkelt for deg å legge ut kampanjer, reklame og annet innhold på dine digitale skjermflater

Våre templater, innholdsproduksjon og dynamisk innhold gir liv til dine skjermer.

Alle sanser

Vi gjør det lille ekstra og har inkludert musikk i vårt tilbud. Riktig musikk på riktig tidspunkt øker salget. Musikk setter den riktige atomosfæren og har dermed stor betydning i miljøer hvor mennesker ferdes.

ZetaDisplay samarbeider med LiveQube som kan styre musikken på detaljnivå 365 dager i året.

Shopper marketing og ROI

ZetaDisplay har kunnskap om hva som fungerer og ikke fungerer i butikk. Vi har egen analyse-kompetanse for å få mer innsikt om effekt av kommunikasjonen. Vi gjennomfører anlyser på eget initiativ og sammen med våre kunder for å sikre at vi har løsninger vi vet fungerer.

Inhouse innholdsavdeling

Vi kan vårt medie aller best og hvordan vi utnytter det til det fulle. Vårt spesialfelt er grafisk og motion design. Vi starter våre prosesser med en workshop og en grundig evaluering av formål. På bakgrunn av vår workshop så lager vi skisser og storyboard som vi jobber frem til en endelig løsning.

Våre kompetansefelter

ZetaDisplay skaper digital signage løsninger som er skreddersydd for våre kunders behov. Vi er eksperter på adferd og har den teknisk ekspertisen og kompetansen på innholdsproduksjon til å gjøre dine digital signage løsninger effektfulle. Vi følger med andre ord kundene våre gjennom hele prosessen – fra planlegging, installasjon, produksjon og administrasjon av innhold, til overvåkning, drift og support. Du velger hvor mye ZetaDisplay (tidligere ProntoTV) skal være involvert. I kjernen av selskapet vårt er våre fire kompetanseområder.

Konseptutvikling

Basert på dine behov lager vi en skreddersydd løsning som dekker kunnskap om menneskelig adferd, kanalstyring og oppsett, tekniske integrasjoner, nivå på SLA (service level agreement) og innhold. Vi hjelper deg med å etablere spillelister, hva og hvordan ulike deler bør presenteres. Vi starter med blanke skjermer og gir dem liv basert på dine behov.

Vi forvandler ideer til virkelige muligheter med våre skreddersydde konseptforslag. Vi blander kreative ideer, forbrukerinnsikt, kanalstyring, teknisk analyse og mer for å skape uforglemmelige digitale opplevelser. Omform rom til fengslende historier, én piksel om gangen.

Installasjon

Vi håndtere alt det praktiske. Vi finner den riktige hardwaren, installerer lokalt og globalt gjennom vårt partnernettverk og vi sjekker at alt er online.

En skjerm er ikke bare en skjerm. Ved å velge riktig maskinvare for hvert prosjekt sikrer vi at den tekniske implementeringen er i tråd med formålet og ønsket forbrukeropplevelse.

Softwareutvikling

Vår egenutviklede CMS, (content management system) er ditt vindu til innholdet på dine skjermer. Vi har utviklere som sitter en armlengde fra våre prosjektledere. Det betyr at vi har kort vei fra ønsker til nye løsninger. Vi gjennomfører annet hvert år en brukerundersøkelse for å være sikre på at vi har de mest brukervennlige løsningene.

Grensesnittet lar deg navigere, styre og planlegge innholdet i alle dine kanaler. Vi setter vår stolthet i å utvikle vår løsning i henhold til de nyeste tekniske standardene.

Løpende tjenester

Fra sekundet du er tilkoblet et nettverk vil vi overvåke og forbedre installasjonene dine. Vi blir enige om en serviceavtale som er riktig for deg og sørger for at vår support/kundeservice at dine skjermer viser det innholdet som skal vises. Vår SLA definerer responstider, overvåkningsmønstre og støttenivåer for første og andre linje. Hvis du ønsker å utvikle dine løsninger ytterligere, er vi der for å hjelpe deg.

Suksessen til en installasjon bestemmes av om de forhåndsdefinerte målene er oppnådd. Kontinuerlig evaluering etter levering er derfor viktig. Leverer løsningen fortsatt på behovene? Hvilken funksjonalitet kan øke verdien? Ved å utveksle forslag til forbedringer, periodiske konsultasjoner og rapporter, jobber vi sammen for en løsning med optimal utnyttelse.

Thinking beyond the screen

Om det er for å øke salg, inspirere kunder, gjøre det mer behagelig å reise eller for å engasjere de ansatte; vi har erfaringen og kompetansen til løse dine forretningsbehov. Idag drifter vi mer enn 50,000 installasjoner i mer enn 50 land. Og dette er bare begynnelsen.

VIL DU HØRE MER OM VÅRE DIGITAL SIGNAGE-LØSNINGER?

Kontakt vår kommersielle avdeling ved å bruke skjemaet nedenfor.