Skip to main content Skip to search

Bedriftskommunikasjon

Det er en utfordring å holde ansatte godt informert i en stor organisasjon; når det lykkes er det en stor ressurs for selskapet. Ansatte er navet til selskapet og de er også de viktigste ambassadørene. Digital Signage er det mest effektive verktøyet for å sikre at dine ansatte får riktig informasjon i tide, uavhengig av om den blir presentert på digitale skjermer i kantinen eller via andre digitale kanaler som smarttelefoner eller nettbrett. Forskning viser at ansattes lojalitet øker når de føler seg involvert i driften av selskapet. Med Digital Signage kan budskap skreddersys for hver ansatt, avdeling, bygning og / eller land. I tillegg viser personalundersøkelser at korrekt og relevant kommunikasjon forsterker bedriftskulturen.

ØK ENGASJEMENTET I ORGANISASJONEN

  • Aktiverer en effektiv og relevant blanding av sentral og lokal informasjon ved å igjenbruke eksisterende innhold fra andre kommunikasjonskanaler.
  • Skaper konsistent og attraktivt innhold uansett geografisk beliggenhet.
  • Blir et naturlig blikkfang på steder der ansatte ferdes.
  • Tilgjengeliggjør aktuell informasjon gjennom en kombinasjon av sentrale budskap og automatisk generert innhold.
  • Innhold er enkelt å lage, administrere og kontrollere
  • Umiddelbare endringer, inkludert en evakueringsprosedyrer under nødssituasjoner.

Utfordring

For ytterligere å drive engasjementet mellom arbeidsgiver og ansatt, er Digital Signage det perfekte kommunikasjonsmiddelet. I dag er det mange forskjellige kommunikasjonskanaler som for tiden er tilgjengelige. Den enorme mengden informasjon gjør det vanskelig for mottakeren å identifisere viktige meldinger.

Krav og behov

En synlig løsning som er oppdatert. Når innhold blir gammelt blir man fort blind for skjermen.

Dette betyr at man er nødt til å ha automatiske genererte kilder som nyheter, vær etc for å holde kanalen oppdatert.

Det kan heller ikke være noen sikkerhetshull, slik at uvedkommende kan få tilgang til interne bedrifts-systemer.

Løsning

Vises på steder der ansatte møtes og på steder der kunder og besøkende blir kjent med bedriften din. Dette gjør du ved å vise meldinger som passer til plasseringen, målgruppen og tiden på dagen. I tillegg tilbyr Digital Signage deg muligheten til å integrere forskjellige funksjoner. 

Dette inkluderer dynamiske feeds som nyheter/vær/sosiale medier med flere, besøksregistrering, nødprosedyrer, AV-utstyr, reservasjonssystemer for møterom, wayfinding, etc.

Et lite utvalg av våre kunder

KPN

Kommunikasjon til folket

Den nederlandske telekom giganten KPN var på søken etter nye måter å få ut informasjon til sine ansatte. Ved å plassere skjermer der hvor de ansatte ferdes, har vi hjulpet det nederlandske selskapet å få oppmerksomheten fra de ansatte med viktige strategiske beskjeder. Etter en suksessfull pilot er vi nå i gang med full utrulling til alle kontorer og butikknettverket.