Skip to main content Skip to search

Dagens Sigird

Følg dagens etappe på touren med Sigrid!

Introduksjon

ZetaDisplay gir deg all spenningen fra verdens mest prestisjefylte sykkelritt av all etappene til alle passasjerene ombordpå Flytoget og i forhandler nettverket til Skoda.

Skoda ønsket sammen med Flytoget, TV2, PdF og ZetaDisplay å levere høydepunktene mens de skjer. For Skoda har sykkel vært en del av DNA deres de siste 20 årene, og med dette kan man dele litt av denne glede med kunder og reisende. For Flytoget handler det om holde reisende engasjert med underholdningen ombord, i stedet for å miste oppmerksomheten til andre skjermenheter.

Utfordringer

ZetaDisplay har tatt utfordringen med å levere sanntidshøydepunkter til flytoget, fange handlingen og legge til rette for direktesendingen.

ZetaDisplays offisielle sykkelrittleder Sigrid Lydvo, med sin egen gule trøye, følger rittet tett så lenge arrangementet varer. Hun holder oversikt over de 21 etappene av turen, som foregår over 23 dager i Frankrike og Nord-Spania, for å identifisere øyeblikkene som er av mest interesse og aktivere overtakelsen av flytogets digitale skjermer ombord og rundt om i Norge hos alle Skoda sine forhandlere.

Løsning

Tour de Sigrid

ZetaDisplay leverer den komplette nøkkelferdige løsningen for å kuratere og administrere overtakelsen og er allerede operatør av Flytogets digital signage plattform.

I dette prosjektet brukes ZetaDisplay proprietære CMS-plattform, Engage + for å administrere innholdet, med en skreddersydd integrasjon opprettet for å aktivere live stream. Dette skjer i samarbeid med Flytoget Media, TV2, PhD og arrangementets  offisielle hovedsponsor- og bilmerket Skoda.

Live stream-innholdet vil bli innrammet av en introduksjon, spurten og en avsluttende outro, som alle er spesial designet til dette eventet.

Følg oss her!

Du kan følge Sigrids daglige blogg her

VIL DU HØRE MER OM VÅRE DIGITAL SIGNAGE-LØSNINGER?

Kontakt vår kommersielle avdeling ved å bruke skjemaet nedenfor.