Skip to main content Skip to search

Løsninger for offentlige rom / transport / utendørs

Tøffe forhold trenger robuste leverandører

Erfaring og kompetanse

Din nøkkel til å navigere friksjonsfritt gjennom den moderne verden av visuell kommunikasjon. Vi presenterer trygge og pålitelige konstruksjoner skapt i samarbeid med erfarne fagfolk, som tåler det hektiske tempoet og belastningen fra daglig bruk. Med en omfattende SLA og proaktiv support, garanterer vi kontinuerlig drift, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din. Vår allsidige programvare gir enkel implementering uten behov for avansert kodingskompetanse. Fra store skjermprosjekter til skreddersydde innholdsløsninger, vi tilbyr en sømløs reise gjennom digital skiltingens verden. Bli med oss, og oppdag hvordan ZetaDisplay forenkler dine visuelle kommunikasjonsbehov.

Robuste og sikre løsninger

Våre installasjoner befinner seg ofte over hodet på forbipasserende og på steder hvor mange personer beveger seg daglig. Det betyr at våre løsninger må være trygge og sikre. Vi jobber med fagfolk som f.eks bygningsingeniører for å sikre at våre konstruksjoner tåler vekten og eventuelle vibrasjoner de kan bli utsatt for. Vi har hardware løsninger som tåler røffe forhold (støv, vann, maritimt, høye/lave temperaturer, vibrasjoner/bevegelser mm). Våre installatører har kurs og sertifikater for å jobbe både høyt og lavt samt til vanns og til lands.

Forretningskritiske løsninger krever en høy SLA

Vi tilbyr Service Level Agreements (SLA) som dekker selv de mest krevende prosjektene. ZetaDisplay (tidligere ProntoTV) har proaktiv support og overvåkning. Det gjør at vi merker feil før våre kunder merker at det er noe galt med skjermene. Og med nok personell til å kunne fikse eventuelle problemer er vi trygge på at din informasjon vil vises som avtalt. Vi tilbyr også utvidede forsikringer og support for å sikre 24/7 drift.

Du trenger ikke å kunne kode

Vi er en one-stop shop hvor vi kan leverer alt fra A til Å. Det innebærer konseptutvikling i en forfase, spesial konstruksjoner, installasjon/montering, valg av hardware, prosjektledelse, innholdsproduksjon og support/monitorering. Vi gir deg alt i en brukervennlig software. Vi er det eneste selskapet som har den fulle og hele løsningen. Vi styrer deg igjennom prosjektet fra start til slutt, og vi er fortsatt med på reisen også etter at vi har satt opp skjermene. Man sier at «content is king» og da gjelder det å bygge opp rundt budskapet ditt med alle de riktige delene.

VI KAN STORE BOKSTAVER

Vi har levert noen av de største digitale flatene som eksisterer i Norge og verdens høyeste skjerm til havs, hvor vi har gjort alt fra A til Å. Store videovegger (LED eller LCD) gir store inntrykk men har også andre oppgaver enn å bare være synlig. Våre kreative er vant med å skape de unike innholdsløsningene som passer til nettopp ditt prosjekt. Det er nemlig noe annet å lage innhold til store flater som krever spesial kunnskap og erfaring.

Automatiserte løsninger

Vår software er laget for å kunne hente inn data fra alle mulige åpne og interne kilder. Dette gjør at man har en fleksibel og automatisk løsning. Man trenger dermed ikke bruke tid på oppdateringer da disse vil gå automatisk. ZetaDisplay (tidligere ProntoTV) har også en proaktiv support hvor man får feilmeldinger om det er noen datakilder som ikke fungerer og om noen av skjermene skulle bli svarte. Det hender at en skjerm kan miste nettverk eller strøm og da er det fint å vite at det har skjedd, slik at dette kan rettes opp fortest mulig.

DU ER I GODT SELSKAP

Bli en del av vårt felleskap som har forstått verdien av digitale flater.

FORDELER MED DIGITAL SIGNAGE OG ZETADISPLAY (tidligere ProntoTV)

Det er alle detaljene som utgjør helheten i løsningene vi tilbyr. Ta en titt på hva som gjør Digital Signage effektivt og hva som gjør ZetaDisplay (tidligere ProntoTV) unik.

Les mer om våre tjenester