Skip to main content Skip to search

Fordeler med digital signage

Styrk merkevaren din

Gi alle dine kontaktpunkter et uniformt uttrykk samtidig som man bevare egenverdien i hver kontaktflate. Med Digital Signage kan man nå bringe online og offline nærmere og utnytte de beste egenskapene fra begge verdener.

Sømløse integtrasjoner

Digital Signage hjelper deg med å utvide det digitale økosystemet med en ny kanal, som er lett tilgjengelig. Data er den nye oljen, og vi vet hvordan vi kan få frem de verdifulle dråpene. Vi kan hente opp data fra dine systemer (som f.eks pris) og gjøre de tilgjengelig i et grensesnitt som følger designmanualer og ønsket uttrykk. Vår løsning for Flytoget inneholder over 14 integrasjoner mot intern og ekstern datakilder.

Ditt sterkeste kampanjeverktøy

Du kan bruke Digital Signage til å skape oppmerksomhet, holde forbrukerne lengre i butikkene dine og konvertere dem til betalende kunder. Vi har gjennomført flere effekttester og kan dokumentere effekten.

En-til-mange eller en-til-en verktøy. Ditt valg!

Data og innsikt om forbrukeren gjør det mulig å presentere skreddersydd innhold akkurat til rett tid. Med riktig bruk av sensorer og tekniske muligheter kan man personlig uten å være for tett på. ZetaDisplay (tidligere ProntoTV) kjenner grensene og vet hvordan vi best mulig balansere data og personvern.

Relevant innhold

Ved å kombinere lang erfaring om hva som er teknisk mulig med data fra CRM systemer kan vi vise kun det som er relevant. Dersom man er utsolgt for en vare skal selvfølgelig ikke den vises mer på skjermene.