Skip to main content Skip to search

LAST NED VÅR VEKSTGUIDE FOR DIGITAL SIGNAGE

Takk for at du fant oss på ZetaDisplay (tidligere ProntoTV), vi er Nordens største Digital Signage-selskap. I denne guiden, på engelsk, deler vi vår erfaring med hva du bør tenke på for å skape et vellykket Digital Signage-nettverk som øker salget. I guiden får du verdifulle erfaringer, innsikt, råd og veier for vekst ved hjelp av Digital Signage.

Enten du er IT-sjef, innkjøpssjef, markedssjef, administrerende direktør eller prosjektleder med ansvar for innkjøp, vil denne guiden hjelpe deg med å stille bedre spørsmål og se verdifulle muligheter med Digital Signage. Uansett hva dine behov er, hjelper vi deg selvfølgelig gjerne med å designe den riktige løsningen for deg.

ZetaDisplay (tidligere ProntoTV) har 20 års erfaring med å designe digitale skjermløsninger som driver vekst og øker forbrukerengasjementet i detaljhandelen. Du finner flere eksempler på vår nettside www.zetadisplay.no

Lykke til med lesingen og håper den nye guiden din kommer til nytte. Vil du vite mer, ta kontakt ved å sende en e-post til norway@ZetaDisplay.com

Varme hilsener,
Team ZetaDisplay (tidligere ProntoTV)

Du kan laste ned vår Digital Signage Growth Guide ved å legge igjen kontaktinformasjonen din i skjemaet nedenfor. En fantastisk guide for vekst med digital skilting, vel verdt å lese!

    Send me the Growth Guide by e-mail