Marius Lysholm annerkjent i EMEA bransjemagasin

Marius Lysholm, ZetaDisplay Country Manager for Norge, Sverige og Danmark, har blitt anerkjent av bransjepublikasjonen Inavate som en del av deres «40 Under 40 Class of 2023».

Inavate EMEA 40 Under 40 årlige utmerkelse feirer fagfolk som former, leder og skaper begistring innen bransjen og utover.

Siden han ble med i ZetaDisplay i 2011, har Marius vært en avgjørende del av teamet som har bidratt til å drive vekst, fremme innovasjon og sikre bærekraftig lønnsomhet. Et eksempel på dette var hans dedikasjon til å hjelpe oss med å oppnå ISO-sertifisering på rekordtid.

Han har også vært en drivkraft for å harmonisere våre operasjoner og prosesser på tvers av den globale organisasjonen, samle de regionale teamene for å jobbe mot felles mål og være pådriver for digital signage-strategien for betydningsfulle kunder og kampanjer i Nord-Europa.

Ola Sæverås, Chief Business Officer i ZetaDisplay, sier:

«Marius sin lidenskap, besluttsomhet og forretningsforståelse innen Digital Signage og teknologi som helhet gjør ham til det perfekte eksemplet på en fremadstormende leder i vår bransje.

«Hans lange tjeneste på mer enn 12 år hos ZetaDisplay har sett ham blomstre og utvikle seg på hvert steg i karrieren sin. Han er ikke bare utmerket til å håndtere viktige kundeforhold og prosjekter, men har også evnen til å endre retning og administrere en stor portefølje på tvers av de nordiske kontorene.

«I takt med vår utviklingsreise fra en europeisk integrator til en internasjonal leverandør av komplette løsninger, har Marius vært en leder gjennom hele denne overgangen.»