Vårt datterselskap Pointmedia fikk besøk av kronprinsparet under Oslo Innovation week

Oslo Innovation Week 2016 er akkurat avsluttet og vårt datterselskap Pointmedia har deltatt hele uken. Oslo Innovation Week er en serie arrangementer i Oslo som har som formål å ikke bare snakke om endringer men forandre verden vi lever i. Pointmedia som er Norges ledende innen VR (Virtual Reality) og MR (Mixed reality) ble invitert til å dele av sin kunnskap på flere av disse arrangementene.

Temaet for årets Oslo Innovation Week er «Powercouples» – hvordan etablerte selskaper og oppstartsselskaper gjensidig kan utnytte hverandres ressurser og kompetanse. Norges fremste «powercouple» Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen var også gjester på Oslo Innovation Week og hos Pointmedia.

Pointmedia står bak Norges første holografiske applikasjon (MR) som ble presentert for kronprinsparet under åpningen av Oslo Innovation Week.

Se kongehusets egne sider for flere bilder av kronprinsparet prøve HoloLens. Klikk her

Under Oslo Innovation Week foreleste Pointmedia om det kommende teknologiske skiftet i informasjonsteknologi med blant annet VR og MR.

Pointmedia har som motto å gjøre avansert teknologi enkel og tilgjengelig for deg. Dette fikk Kronprinsparet oppdage og det kan du også. Ta kontakt for presentasjon og demonstrasjon av virtual reality og mixed reality hos Jo Jørgen Stordal stordal@pointmedia.no eller på tlf Tlf 93261332