Skip to main content Skip to search

Workplace og Eiendom

Gjennom pandemien har hjemmekontor og hybrid løsninger blitt normalen. Arbeidsgivere har lagt til rette for at man skal kunne gjøre begge deler. Det man har innsett er at man er nødt til å legge til rette for at ansatte skal ønske å kommer tilbake til kontoret. Det er ikke bare på kontor at man er blitt vant med å holde en dialog. Dette skjer i større grad også på hjemmefronten hvor man kan kommunisere med sine medbeboere og få den nødvendige informasjoen fra styre/utleier/osv servert på en effektiv måte.

VI ER NORGES STØRSTE OG MEST ERFARNE TOTALLEVERANDØR

Fasade og inngang

Fasaden eller inngangspartiet er det første som møter deg, dine gjester og ansatte. La det bli et hyggelig møte!

Leietager oversikt

Leietager oversikt er en av de første tingene man ser etter når man ankommer lokalet. Gjennom dynamiske løsninger blir oppdatering av leietagere en lek, og man kan kombinere med relevant informasjon.

Bolig og eiendom

Eiendomsutviklere og styrer i boligsameier/borettslag ønsker å kommunisere med sine beboere og bidra til at man skaper hyggelige og aktiv bomiljø.

Resepsjon og velkomstområde

Resepsjon er normalt ett område hvor både gjester og ansatte møtes, og som ofte fungerer som møtepunkter i bedriften. For de som venter handler det om å gjøre om ventetid til verdifull tid. Dette gjør man gjennom å engasjere og informere.

Møterom og bookingsdisplay

Gjennom integrasjon med din bedrifts sitt bookingsystem vil man enkelt få oversikt over kommende bookinger utenfor møterommet. Med eksterne lys og fargekoder på displayet ser man enkelt om møterommet er opptatt eller ikke. Man også selvfølgelig også booke direkte i displayet.

Informasjonsdisplay

Interne skjermer på kontoret kan tjene utallige formål. Mange bruker disse typer displayer til å vise bedriftsintern-informasjon. Dette kan være salgstall. KPI’er, wafinding, oppslagsverk osv. Den senere tiden har det vært et skift mot å gjøre arbeids-hverdagen engasjerende og inkluderende.

DNB Hudson Yards

Morgendagens kontorløsning

ZetaDisplay (tidligere ProntoTV) har bistått DNB sitt hovedkontor i USA med å lage en dynamisk og engasjerende løsning. Ta en titt på hvordan resultatet ble.